-           Koop schilderijen online 

Het kopen van schilderijen op internet is nog nooit zo eenvoudig geweest. Omdat de verkoop van goederen steeds meer verschuift van fysieke winkels naar internet, is het online kopen van schilderijen, foto’s en posters ook heel gewoon geworden. 

 

De meeste mensen zijn van nature iets voorzichtiger in het online kopen van bijvoorbeeld schilderijen, omdat men een schilderij vaak van dichtbij wil zien om alle kleine details te kunnen bekijken. Dit kan nu eenmaal niet via het internet – hier moet u ‘genoegen’ nemen met een foto van het schilderij. 

 

Bij Mynewart.nl zijn we bekend met dit dilemma en als u de mogelijkheid heeft om onze fysieke galerie te bezoeken, dan kunnen we dit zeker aanbevelen. Alle schilderijen op Mynewart.nl zijn echter van hoge kwaliteit en we kunnen bijna garanderen dat wanneer u de foto op onze website mooi vindt, u nog tevredener zult zijn met wat er bij u thuis wordt afgeleverd. Een afbeelding op een website kan namelijk niet alle prachtige kleuren reproduceren, of de diepte en scherpte van de verf. Alle schilderijen die u bij Mynewart kunt kopen zijn olieverfschilderijen, wat zorgt voor een unieke glans wanneer het licht bijvoorbeeld ’s avonds op het doek valt. 

Bij Mynewart.nl bieden we een retourrecht van maar liefst 30 dagen waarbinnen u uw schilderij kunt retourneren wanneer deze niet in uw huis blijkt te passen. We kunnen echter vermelden dat ons retourpercentage ruim onder de 1% ligt en dat we bijna alleen maar zeer positieve feedback krijgen op onze schilderijen. Dit wordt ook weerspiegeld in de beoordelingen die u over onze galerie kunt lezen. We verwijzen graag naar de Nederlandse, Zweedse en Deense Facebook-pagina’s en Trustpilot. 

 

Mynewart is oorspronkelijk een Deense galerie, die zich sindsdien ook heeft gevestigd op het internet en schilderijen verkoopt in Denemarken, Zweden, Duitsland en Nederland. Als het gaat om het online verkopen van schilderijen, is Mynewart een van de meest toonaangevende galerieën. Bij Mynewart hebben we altijd een grote selectie handgeschilderde schilderijen te koop. 

 

– Wat voor schilderijen kunt u kopen op Mynewart.nl? 

 

Op Mynewart.nl hebben we schilderijen te koop in veel verschillende categorieën.

Abstracte kunst: abstracte kunst is een kunstvorm die erg aanslaat in de Noord-Europese landen. Deze kunst is een relatief nieuw fenomeen. Abstracte kunst betekent simpelweg dat de afbeelding op het doek niet iets concreets veronderstelt. Abstracte kunst zet dus aan tot denken en creativiteit, om zo een mening te vormen over wat op het doek is geschilderd. Op Mynewart.nl hebben we een grote selectie abstracte schilderijen. U kunt onze abstracte kunst hier bekijken. 

 

Schilderijen met motieven: In sterk contrast met de abstracte schilderijen, hebben we ook schilderijen met motieven. Dit zijn, zoals de naam al doet vermoeden, schilderijen met een duidelijk motief. We hebben een grote selectie schilderijen van dieren, schilderijen van landschappen en natuur en schilderijen van mensen en gebouwen. Deze zijn er in alle maten en met veel en weinig kleuren. U kunt onze selectie schilderijen met motieven hier bekijken. 

 

Grote schilderijen: op Mynewart.nl zien we een groeiende vraag bij mensen naar grote schilderijen. Grote schilderijen worden gedefinieerd als schilderijen met een afmeting van 160×100 en groter. We hebben schilderijen met afmetingen tot 250 x 100 cm. Grote schilderijen zien er heel mooi uit op een muur met genoeg ruimte. In plaats van 2, 3 of 4 kleinere schilderijen naast elkaar te plaatsen, kunt u voor één groot schilderij kiezen. Het geeft een hele mooie en unieke sfeer aan uw huis, en zal zeker opgemerkt worden door uw visite. Als u geïnteresseerd bent in het kopen van grote schilderijen, klik dan hier om de selectie te bekijken. 

 

Groepsschilderijen: Een andere interessante en zeer aantrekkelijke categorie is onze selectie van groepsschilderijen. Een groepsschilderij betekent dat het schilderij over verschillende doeken is verdeeld. Dit geeft een heel spannend en modern effect en past heel goed bij Scandinavische interieurs. Op Mynewart.nl kunt u zowel abstracte groepsschilderijen kopen als groepsschilderijen met motieven. Onze grootste groepsschilderijen hebben een afmeting tot 250 x 100 cm. Groepsschilderijen zijn ook schilderijen die samen een groot formaat hebben en ze vormen daarom een goed alternatief voor één groot schilderij. U kunt hier onze selectie groepsschilderijen bekijken. 

 

Tot ziens op Mynewart.nl.