Algemene voorwaarden

Bedrijfsgegevens:
Mynewart.nl
Wettelijk registratienummer: 37343722
Grundtvigs Alle 172
6400 Soenderborg
Telefoonnummer: +0045 31145817
Mail: info@mynewart.nl

Betaling:
Bij Mynewart.nl accepteren we de volgende betaalmethodes: PayPay, VISA, MasterCard en iDEAL.

Alle prijzen op Mynewart.nl worden vermeld in euro’s en zijn inclusief btw.

Alle prijzen en beschrijvingen op deze site zijn onder voorbehoud van fouten, dat geldt ook voor de uitverkochte producten.

Bezorging:
Wij bieden gratis levering aan uw huisadres met GLS. De levertijd is 2-4 werkdagen. Wanneer uw schilderij voor u klaarligt, ontvangt u een e-mail van GLS en een SMS-bericht indien u uw telefoonnummer aangegeven heeft bij de bestelling. Je schilderij wordt naar je huisadres gestuurd. Het schilderij wordt goed verpakt met bescherming bij de hoeken en plastic. Al onze verzendingen zijn verzekerd en kunnen gevolgd worden via track & trace.

Retourneren:
U kunt uw bestelling binnen 30 dagen retourneren. Deze termijn gaat in op de dag waarop u het product ontvangen heeft. Als de termijn verstrijkt op een nationale feestdag, zaterdag, kerstavond of oudejaarsdag, loopt de termijn tot en met de volgende werkdag.

Als u spijt heeft van uw aankoop en deze wilt retourneren, dient u Mynewart.nl op de hoogte te brengen vóór het einde van uw opzegtermijn. U dient uw naam, adres en bestelnummer aan te geven bij uw bericht.

Mynewart.nl zal u het bedrag onmiddellijk terugbetalen en uiterlijk binnen 14 dagen nadat we het product retour hebben ontvangen.

Een retourlabel voor een normaal schilderij (afmetingen 140×40, 120×80, 130×70, 160×60 etc.) kost bij GLS meestal rond de 6-8 EUR.

Garantie:
Mynewart.nl biedt 2 jaar garantie uit hoofde van de Aankoopwet, met inbegrip van productie- en materiaalfouten die geconstateerd worden bij normaal gebruik van het product. De garantie dekt geen gebreken, schade of slijtage die direct of indirect veroorzaakt zijn door verkeerd gebruik, slecht onderhoud, geweld of manipulatie. Garantie betreffende zichtbare fouten en gebreken die bij normale inspectie van het product ontdekt zouden moeten worden, dienen binnen een redelijke termijn aan Mynewart.nl gemeld te worden. Het artikel kan vervolgens geretourneerd worden voor reparatie, vervanging of, in overleg, terugbetaling. Mynewart.nl is verantwoordelijk voor de retourkosten van producten die geretourneerd worden voor garantie. U kunt het product retourneren door het naar ons adres te sturen, of door het product persoonlijk bij ons af te leveren. Houd er rekening mee dat we geen pakketten onder rembours aannemen. Het pakket moet tevens voorzien zijn van aanvullende informatie, zoals bijvoorbeeld een kopie van de factuur of de orderbevestiging. Gelieve ook het rekeningnummer en bankregistratienummer te vermelden voor de eventuele terugbetaling. Deze informatie kan via e-mail of via een ander traditioneel correspondentiemiddel gestuurd worden.

Retouradres:
Mynewart.nl
Grundtvigs Alle 172
6400 Soenderborg
Denemarken

Privacy Policy:
De persoonlijke gegevens die geregistreerd zijn op Mynewart.nl zullen op geen enkel moment overgedragen, verkocht of ter beschikking gesteld worden aan derden. Alle informatie wordt op een veilige manier opgeslagen en deze data is alleen beschikbaar voor controle. Bij een elektronische betaling maken wij gebruik van een beveiligde versleutelde methode via het systeem van de webshop. Bij een aankoop vragen wij onder andere om een naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres. Deze informatie wordt uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van de order. De informatie wordt elektronisch verzonden en opgeslagen in ongecodeerde vorm. Daarnaast registreren wij het IP-adres van waaruit de aankoop gedaan wordt. Met deze informatie wordt in normale gevallen niets gedaan, maar het kan gebruikt worden in het geval van een politieonderzoek. Alle frauduleuze bestellingen worden aangemeld bij de politie! In lijn met de wet Persoonsgegevens informeren wij u na het onderzoek over de geregistreerde informatie, en in het geval van een bezwaar wissen wij de gegevens in de gewenste mate.