Als u op deze blogpost hebt geklikt, bent u waarschijnlijk op zoek bent naar schilderijen met kleur. Maakt u zich geen zorgen, u bent hier aan het juiste adres. Bij Mynewart.nl hebben we namelijk een grote selectie aan kleurrijke schilderijen. 

 

Als het gaat om het kiezen van afbeeldingen voor aan uw muur, is het belangrijk om eens naar de rest van uw interieur te kijken – als u zich aan gebruikelijke interieurregels wilt houden. Het kan bijvoorbeeld mooi zijn om afbeeldingen met veel krachtige kleuren voor aan de muur te kiezen als de rest van uw interieur erg zwart/wit/grijs is – iets wat vaak voorkomt in Nederlandse huizen. Aan de andere kant, als uw huis vol staat met kleurrijk meubilair, kijkt u misschien liever naar schilderijen in kleuren die meer aards en zacht zijn – of misschien zelfs zwart. Zo creëert u een interieur dat niet te druk en misschien onoverzichtelijk is. De keuze is natuurlijk aan u – want u bent degene die in uw eigen huis woont en daarom is uw mening het belangrijkst. 

 

Hieronder staan enkele voorbeelden van schilderijen met kleur. We hebben de voorbeelden gesorteerd op kleurrijke abstracte schilderijen en kleurrijke schilderijen met motieven. 

Kleurrijke abstracte schilderijen 

Abstracte kunst is kunst die per definitie niet iets concreets voorstelt. Het gaat hier vaak om patronen en symbolen in verschillende maten en vormen. Abstracte kunst is een speciale kunstvorm op Mynewart.nl. Abstracte schilderijen zijn het afgelopen decennium erg populair geworden, omdat abstracte kunst onder andere het denken en de creativiteit van mensen stimuleert. Hieronder staan enkele voorbeelden van kleurrijke abstracte schilderijen: 

 

Delighted 

Schilderijenshop online abstracte 

Een schilderij dat vrij eenvoudig en toch kleurrijk is. Het schilderij heeft een zeer minimalistische samenstelling en de verschillende kleuren zorgen ervoor dat het schilderij gemakkelijk in ieder interieur past. Het schilderij is deels wit en is daarom, ondanks de vele andere kleuren, niet te overheersend. U kunt bij dit schilderij een prachtige, zwarte lijst kopen voor een mooie afwerking. Bekijk het HIER. 

 

Sexy Graffiti 

schilderijenshop

 Dit schilderij is het toonbeeld van kleurrijk. Het schilderij “Sexy Graffiti” is een weelderige compositie van kleuren in alle tinten. Als uw huis wel wat kleur kan gebruiken, kunt u dit brede schilderij eens bekijken. Het schilderij heeft ook een tweelingbroer in een grotere maat – dus als u de ruimte heeft, hebben wij het schilderij. U kunt het schilderij HIER bekijken. 

 

Colorful Explotion 

Schilderijen moderne

Ons zeer grote schilderij, dat een indrukwekkende afmeting van 250 x 100 cm heeft. Dit is een schilderij dat plaats nodig heeft. Als u de ruimte heeft en u heeft een gebrek aan kleur in uw huis, dan hoeft u niet verder te zoeken. Dit schilderij geeft uw huis veel kleur en zal ongetwijfeld een blikvanger zijn voor uw bezoek. Bekijk het HIER. 

  

Beautiful Colours 

Schilderijenshop online grote abstracte

Een maat kleiner dan “Colorful Explotion”, maar nog steeds een indrukwekkend schilderij met een afmeting van 200 x 100 cm. Het kleurenschema is een goede combinatie van warme en krachtige kleuren, die uw huis een natuurlijke sfeer en gezelligheid geven. Net als andere grote schilderijen vereist ook dit schilderij wat ruimte op de muur, maar als u de ruimte heeft, kunt u zeker een groot schilderij als dit overwegen. U kunt het schilderij HIER bekijken. 

 

Heat of the Moment

schilderijen online grote abstracte

Bijna even groot als de twee schilderijen hierboven samen met een “spanwijdte” van maximaal 240 cm en een hoogte van 100 cm. Dit schilderij heeft wat meer aardse kleuren en is dus niet zo overheersend qua uitstraling. Dit maakt het schilderij echter niet minder indrukwekkend; het zal uw huis extra sfeer geven. Stelt u zich eens voor dat uw grote, lege, witte muur in de woonkamer of keuken wordt versierd met deze prachtige kleuren. Dit zal een geheel andere sfeer creëren. Bekijk het HIER. 

 

Kleurrijke schilderijen met een motief 

Naast de abstracte kunst hebben we ook tal van schilderijen met motieven in een even gevarieerd aantal kleuren. Onze motieven omvatten landschappen, natuur, mensen, gebouwen en dieren. Vooral de laatste is een zeer gewilde en zeer gevraagde categorie bij schilderijen. In een portret van een dier kan gemakkelijk veel creativiteit verwerkt worden. Bij Mynewart.nl hebben we zowel klassieke motieven van dieren, als schilderijen die creatiever en moderner zijn qua ontwerp. Hieronder ziet u enkele voorbeelden van kleurrijke schilderijen met motieven: u kunt de schilderijen HIER bekijken. 

 

Panda

Schilderijen online

Dit kleurrijke schilderij is een creatieve interpretatie van de Panda. Het is een zeer modern en spannend schilderij dat sowieso een blikvanger zal zijn, waar het ook hangt. Het schilderij is gemaakt met veel krachtige kleuren en het zal daarom een mooi tegenwicht bieden tegen de klassieke zwart-wit interieurs die de meesten van ons thuis hebben. Een zeer stijlvol schilderij voor het moderne huis. Bekijk het HIER. 

 

Ape

Schilderijen online dieren

“Ape” dat een beetje in dezelfde stijl is als het schilderij “Panda”, is ook een goede keuze voor een modern huis. Met zijn minimalistische maar kleurrijke stijl zal dit elegante schilderij gemakkelijk een mooi plekje in uw huis vinden. Bovendien heeft het schilderij een zeer verfijnde uitstraling en zal het ongetwijfeld voor een vrolijke sfeer zorgen in de kamer waar u het hangt. U kunt het schilderij HIER bekijken. 

 

The Z 

schilderijenshop

Een moderne interpretatie van een zebra. Dit kleurrijke schilderij bevat kleuren in verschillende tinten en als dit precies de kleuren zijn waar u naar op zoek bent, dan is dit schilderij een geweldige keuze. Het schilderij staat mooi in de meeste interieurs. Ondanks de vele kleuren, is het schilderij niet al te overheersend en zal het gemakkelijk een natuurlijke plek in uw huis vinden. Bekijk het HIER. 

 

Glasses

schilderijen-dieren-classes

Het schilderij ‘Glasses’ is een mooie bijdrage aan uw huis. Als u van een vrolijk interieur houdt en als u creatieve uitspattingen kunt waarderen, dan kunt u dit schilderij zeker overwegen. Het werk zelf is prachtig geschilderd met rustige en warme kleuren en het zal geen probleem zijn om een plek te vinden voor dit schilderij. U kunt het schilderij HIER bekijken. 

 

The Hunter 

grote schilderijen

 Als u op zoek bent naar een gedetailleerd schilderij, dat perfect uitgevoerd is met oog voor elk klein detail, dan kunt u misschien “The Hunter” eens bekijken. Het schilderij spreekt voor zichzelf en creëert een fijne sfeer in elke kamer. Het schilderij heeft heel veel uren gekost om te maken – maar het is elke penseelstreek waard geweest. Bekijk het HIER.