Dieren schilderijen 

– Vind uw volgende schilderij met dierenmotief op Mynewart.nl 

 

Bij Gallery Mynewart.nl hebben we een grote selectie schilderijen voor aan de muur. We hebben alles van moderne en kleurrijke abstracte schilderijen tot rustieke schilderijen van mensen en landschappen. Daarnaast richten we ons ook op schilderijen met dierenmotieven. Als er nog een mooie afbeelding aan de muur ontbreekt en u op zoek bent naar dieren schilderijen, dan hoeft u niet verder te zoeken. 

 

Bij Mynewart.nl vindt u dieren schilderijen van veel verschillende dieren. We hebben onder andere schilderijen van herten, leeuwen, tijgers, apen, honden, vlinders, kikkers, katten en olifanten. Er is dus veel om uit te kiezen. Als we geen dieren schilderij hebben dat aan uw wensen voldoet, bent u meer dan welkom om contact met ons op te nemen. We maken namelijk ook schilderijen in opdracht. 

 

Hieronder ziet u voorbeelden van onze schilderijen. Een aantal van deze schilderijen zijn in verschillende afmetingen geschilderd. Alle schilderijen zijn met de hand geschilderde olieverfschilderijen. Alle doeken zijn op blanke lijsten gespannen, die een breedte hebben van tussen de 3,3 cm en 3,7 cm. De schilderijen zijn geschilderd door verschillende kunstenaars die één ding gemeen hebben: ze maken altijd een mooi en geslaagd schilderij, met aandacht voor elk klein detail. 

 

The King 

 

Dit schilderij beeldt een Koninklijke leeuw af. De leeuw is de koning van de dieren en een schilderij van dit kaliber zal ongetwijfeld een chique tintje geven aan een minimalistisch interieur. We hebben dit schilderij in verschillende maten. (Zie “The King” in 120×80 cm en “Big King” 160×100 cm) 

 

Dear Deer 

 

Een mooi en spannend schilderij, geschilderd in een meer moderne stijl. Een afbeelding als deze met zijn vele ingetogen kleuren past in vrijwel ieder interieur. We hebben het schilderij in verschillende maten. (Bekijk “Dear Deer” in 120×80 cm, “Big Deer” in 160×100 cm en 180x 120cm) 

 

Monkey Class  

 

Een schilderij dat geschilderd is in een leuke en spannende stijl met een enigszins mysterieuze uitdrukking die doet denken aan de moderne jeugd. De humoristische expressie van dit schilderij zal bijdragen aan een fijne sfeer in huis. (Bekijk “Monkey Class” in 100×80 cm) 

 

Ape  

 

Als u een mooie en stijlvolle afbeelding mist aan de muur, bekijk dan zeker eens dit olieverfschilderij. “Ape” is een modern werk dat perfect in een modern huis past. (Bekijk “Ape” in 90×90 cm) 

 

Movie  

 

In dezelfde categorie als “Monkey Class” is dit schilderij, dat een hond voorstelt die naar de bioscoop gaat, een leuke toevoeging voor uw interieur. Dit schilderij zal een lach op uw gezicht toveren en past in de meeste interieurs. (Bekijk “Movie” in 90×90 cm) 

 

Froggy  

 

“Froggy” is nog een modern schilderij, geschilderd met frisse en krachtige kleuren. Als u kleur mist in uw huis, dan is een schilderij als “Froggy” een goede keuze. (Bekijk “Froggy” in 90×90 cm.) 

 

Smoking 

 

Een wat rustiger schilderij qua kleur. “Smoking” is geschilderd in dezelfde humoristische stijl als “Monkey Class”, “Froggy” en “Movie”. (Bekijk “Smoking” in 90×90 cm.) 

  

Cool as a Cat  

 

De tegenhanger van het schilderij met de hond. Dit schilderij beeldt een kat af in een moderne karikatuurstijl. (Bekijk “Cool as a Cat” in 90×90 cm.) 

 

Tiger  

Een mooi en gedetailleerd schilderij van een tijger. De kunstenaar van dit schilderij heeft echt op de details gelet en dit geweldige olieverfschilderij zal ongetwijfeld de toon zetten in een modern interieur. Dit vooral vanwege de afmeting, het schilderij heeft namelijk een afmeting van totaal 160×100 cm. (Bekijk “Tiger” hier) 

 

The Emperor  

 

Dit is misschien wel het meest gedetailleerde schilderij op deze pagina. Het is een handgeschilderd olieverfschilderij – hoewel het vergelijkbaar is met een foto. De kunstenaar heeft ontelbare uren besteed aan het perfectioneren van dit werk, zodat het volledig realistisch lijkt. Het schilderij heeft een indrukwekkende afmeting, 180×120 cm, en zal daarom een mooie opvulling van uw muur thuis zijn. (Bekijk “The Emperor ” hier) 

 

The Hunter  

 

Dit handgeschilderde werk beeldt ook een tijger af. De afbeelding is zo gedetailleerd geschilderd dat het bijna fotorealistisch lijkt, maar het is daadwerkelijk geschilderd met het penseel van een kunstenaar met een oog voor details. Het schilderij heeft een indrukwekkende afmeting van 160×100 cm en zal zeer mooi staan in een modern interieur. (Bekijk “The Hunter” hier) 

 

Butterfly  

 

Het schilderij “Butterfly” is gemaakt met prachtige en rustige kleuren. De warme tinten zorgen ervoor dat het schilderij in vrijwel ieder interieur past. De expressie van het schilderij is heel kalm en ingetogen. (Bekijk “Butterfly” in 90×90 cm) 

 

Elephantastic  

 

Een klassieker binnen de schilderijen met dierenmotieven is een afbeelding met olifanten. Deze hebben we natuurlijk ook bij Gallery Mynewart.nl. Dit schilderij is geschilderd met spannende en moderne kleuren en doet qua structuur denken aan “Dear Deer”. Een goede keuze voor een modern huis. (Bekijk “Elephantastic” hier) 

 

Big Elephant  

 

Als u op zoek bent naar een heel groot dieren schilderij, en de keuze qua dieren op de olifant is gevallen, dan zou u deze afbeelding eens moeten bekijken. Dit schilderij heeft een afmeting van 180×120, dat uw huis ongetwijfeld uitstraling zal geven. De afbeelding is erg groot en vereist daarom voldoende ruimte. (Bekijk “Big Elephant” hier) 

 

Zebra 

 

Een elegant en stijlvol schilderij met de Zebra als middelpunt. De mooie en warme kleuren zorgen voor een goed synergetisch effect in uw reeds gezellige huis. Het schilderij is 120×60 cm groot en zal daarom in de meeste interieurs passen. (Bekijk “Zebra” hier) 

 

The Z  

 

Nog een schilderij met een Zebra. Bent u op zoek naar een schilderij voor aan de muur met veel kleuren én een schilderij met een dierenmotief – dan kan dit een goede keuze zijn. Bij Mynewart.nl hebben we ervoor gekozen om dit moderne en prachtige schilderij in verschillende maten te laten schilderen. (Bekijk “The Z” in 120×80 en “The Huge Z” in 180×120) 

 

Twins 

 

“Twins” is de naam van dit groepsschilderij van twee olifanten. Een groepsschilderij betekent dat de afbeelding verdeeld is over verschillende doeken – in dit geval twee doeken. Dit geeft een speels effect en deelt een anders erg groot schilderij in twee. Het schilderij heeft in totaal een afmeting van 160×80 cm. (Bekijk “Twins” hier) 

 

Panda 

 

“Panda”. De naam van dit schilderij verklaart zichzelf. In dit geval is het een Panda die in een moderne en extreem kleurrijke vorm is geschilderd. Het schilderij is zorgvuldig geschilderd en de kunstenaar heeft veel energie gestoken in dit werk, dat buitengewoon spannend en innovatief is. Een goede keuze voor een modern huis. (Zie “Panda” in 90×90 cm) 

    

Zoals u in de bovenstaande voorbeelden kunt zien, hebben we bij Gallery Mynewart.nl een breed scala aan schilderijen met dierenmotieven. We hopen dat u er minstens één kunt vinden die bij uw interieur past. Zo niet, dan bent u meer dan welkom om ons een verzoek te sturen via info@mynewart.nl